April 20, 2010

~fitness first..~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sign up members Fitness First. Then...?? Rajin ke nak ke gym tu ari-ari..??

Hehhehe..Inilah persoalan yang muncul kat benak fikiran ni. Yela..da sign up

tuk unlimited so means suke ati ler nak pi bape kali sehari...

or hari-hari nak jadi pengunjung tetap

( if ada yang leh 'cuci mata' leh gak ler menempel ari-ari kat situ,

ye tak..?? ) Ahahahahah!!!


Actually join ni pun bukan ler tuk apa but juz nak keep fit aje..

Memang la if ikot cakap orang sumenyer tak payah if badan da macam ni but..

i juz wan to keep fit,ok!!!

But ada gak yang cakap if stop nanti badan akan naik..YE KE..???

(bab ni yang seram sket ni..huhuhu!!)

2 ngomelan...:

budleee said...

naik sebab.. kita tak leh berhenti makan..

kalau habis dari gym.

nafsu makan tuh

pergh

tinggi woo

N@h_DI said...

ye ke...??

alamakkkkk!!!

( lol )

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com