May 9, 2010

~ Apa ke sengal sgt minah tue...???~

Ntah la nak cakap macamana. Slama ni blum penah I dengar lagi ada

org perangai macamana pompuan sorang ni bila dok asik berchinta

(kononnyer la..)

To that pompuan, I juz nak cakap ler...tolong hormat sket privacy orang len

even sape pun orang tu kat hati awak..bf, kekasih, kawan-kawan or

even husband or wife sendiri.

Setiap dari kita ni nak ada privacy sendiri, faham..!!! Jgn ko ingat ko sorang

je yang nak rahsia itu ini.

But bila tang org len ko nak tau abis luar dalam..pe kes ko!!! 

Sampaikan password tuk email org pun ko nak wat pe..??

Nak check aper nyer..???

Siap ugut tak mo ckp kat fon or msg if tak dapat password tu. Pehal...???

Takot org tu tak jujur kat ko..?? Yang ko sdiri ada jujur kat org tu..??

Huhhh!!! Memang berapi tol la I dengar cite sal dorang ni.

Orang len pun bersepah yangdok berchinta tapi takde la asik-asik

bergaduh pasal benda 'bangang & bodoh'. Tolong la!!!

Korang pun bukannyer  bebudak ..kitorang ni yang dok sekeliling

dok perati & dengar kisah korang pun da naik
 
menyampah tahap gaban tauuu!!! Huhhhhh!!

Adoiiiiii!!  Memang I tak faham sesangat...

Atau I ni yang tak pandai nak berchinta mcm dorang kot...????


**( Honestly, I memang angin satu badan ngan minah nie...tlg la bawak pikir sket!!!
Blaja dr benda yang da lepas tu..blaja berpikiran matang sket!!!)**

6 ngomelan...:

Anonymous said...

OMG...
Ini dah kes marah tahap avatar nie, dapat dua-dua merpati tu kita hantok kat dinding ok gak! 2x5 jer tu konon atas rasa SAYANG privacy pun buang dlm lobang jamban...
Sama2 la kita tgk apa akan jadi lepas nih!

N@h_DI said...

da nek muak sebenarnyer!!!

Mls nak layan..biaq pi ler ngan SAYANG dorg tuh!!!

wismilax said...

perghhhh...ni btul2 bengang punye kes ni.

N@h_DI said...

hye wismilax!!!

mmg btoi2 bengang tahap gaban + avatar(hehehhe!!)

terlebih poyo punyer couple( if ye la tuh!!)

Huhhhh!!!

akuanakpahang said...

Salam perkenalan dan ziarah drp saya.
Cantik blog anda.

N@h_DI said...

Salam.
Thanks for singgah kat blog ni. :)

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com