July 18, 2010

~..no idea,babe!!..~

Otak dan minda nie betoi2 blur and sengal jek for this a few days.

Sal pe..?? tah ler. I have no answer for that.

Rasa macam orang bodoh pun ada  gak.

[heheheheh!!!!]

Duk umah witout doin enitin macam ape je tah...

Kedepan...kebelakang...masuk & kuar bilik...

dok ngadap tv...layan internet pun tak rasa ada yang menarik.

But layan jek la...dari langsung tatau nak wat pe..kan..??

Tersedar dari lena seawal jam 4am..Mebi da seminggu keje jam 3am.

But dis comin' week turn keje jam 4pm lak...huhuhu!!! 2 weeks tuhhhh!!!

But siyessss!!! Keje shift hour nie memang memerlukan ketahanan

diri & mental yang lebih sket dari yang lain.

Apatah lagi ngan situasi keje yang kekadang memang

menduga kesabaran & keimanan I.

Kekadang rasa nak 'hangin' aje ngan dorang tapi kena cover line.

Bila da rasa tak tahan sangat pun, message ngadu kat 'sour d&^%$#@!'.....

[heheheheheh!!! sib u la jadi tpt dgr luahan i...]

2 ngomelan...:

yui92 said...

b strong... n sabar

N@h_DI said...

yui92: mmg sabaq & tgh sabaq....huhuhuu!!!

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com