July 22, 2010

~..ujan di tengahari..~

"Ku sangka kan panas hingga ke petang,

Rupa-rupanya hujan di tengahari."

Yaaa....memang ujan pun disini..tengah dok bersiap2 nak pi keje nie.
Kalo la boleh tak pi keje, kan best....hehehehhe!!! tau nak ngulor aje keje nyer lately ni.
Tatau ler nape...mebi tekanan & bebanan keje nowdays melambak2 kot.
Kekadang rasa nak terjun je dari level 9 nie...ooopsss!!! hehehehehhe!!!
[jgn layan sgt time otak tengah sengal nie...:p]


Today masih macam semlm gak nampak gayanya, baru je tadi received sms
dari partner yg dia MC lak for this 2 day..means...I kena keje sorang2 lagi la.
Tak pe, da bese pun dok handle opis sorang2 sampai lewat pagi tapi
if ada problem macam semalam...masak lomak cili api gak,makcik oiiii!!!!

So today, pls..plss..plssssss...hlb network jgn ngengada nak down lagi.
Mengelupor rasanya!!!!!

2 ngomelan...:

sue-sama said...

salam ziarah :)

N@h_DI said...

Hye Sue-sama!!!
thanks coz menjengah blog kita ya,awak!!!

:)

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com