July 31, 2010

~..what the ****....~

Siyesss!!!

Da lebih 2 minggu system kitorang tak leh wat backup. Coz power supply ke backup tape device tu rosak.
Da report & still tak dapat the correct part. Apa la teruk sangat service yang that company provide, I pun tatau la. Bayangkan if enitin happen kat system kitorang..mana nak redah cari backup..?? Weiiiii!!! Kitorang wat daily operation wooooo...means different things will be stored everyday.

After men berbalas-balas email between vendor & org kuat IT dept kitorg,sampai gak lak part.
But the main problem is...3 kali dtg 3 kali gak wrong part yang dorang bawak. Ayoooooo!!!
Terbakar sungguh!!! Tak pasai2..mlm tadi tah apa position mamat vendor yang on the line ngan I kena marah.
Nasib lu la beb!!! Tak logik langsung...mau I tak hangin satu badan.

Then ada ke cakap ngan I, dia tak promise leh anto at what time on Saturday. He will call me back on Saturday morning. What the hell is this..??? U think I have nothing to do..?? Juz wait for ur call & then rushing mcm nak gler back to office to entertain u..?? What happen if u bring to our office with the wrong part again..?? Do u expect me to stay at the office for the whole day...?? Come on...its Saturday ok...!!!
Wa da la penat keje sampai jam 1.00am then u nak I standby tuk u all.

Huhhhhh!!! Korang jawab ler ngan my big boss on Monday,ok!!!!

2 ngomelan...:

wh0se said...

biasalah la tu dalam pekerjaan ada je aral yang melintang..namun kita kena bijak la kawal perasaan itu dan jangan sampai kita tertekan...nnt jd gila susah pulak..hehe

N@h_DI said...

to wh0se :>
Now da bkn tahap gler tapi 'meroyan' sudahhhhhhhhhh!!!
Hehhehehehe!!!

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com