August 3, 2010

~..entry for 03/08/2010..~

'' What would you do if...
the one thing you live is for leave u.....???''

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tetiba lak dapat flu arini. Da la seawal pagi tadi kena bergegas ke IT Department kat Head Office nak setelkan problem ngan client's PC kat sana. Disebabkan da biasa ke sana malam2..so pak guard tu da tak kisah bila nampak I kuar masuk building macam la I punya building sdiri...[hehhehehehe!!!]

Kena dok kat dalam bilik server yang macam berantu tu mau kat sejam lebih...[ada bebudak operator kat situ cakap kat opis dorang berantu...errrrr!!!]. Balik opis bila everthing da setel then continue lak wat keje yang mamat shift before that tak abiskan. Pape pun, okeh la keje arini.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ntah apa  meroyan agaknyer, orang penat ngan keje & idung import ni meragam..mata mantok tahap gaban...juz tak jawab sms2 dia...kita lak kena sound..aduyaiiiiiiiiiii!!!!!!!
Listen, I tau la u nak dok cite masalah u but wait lor. Give me a rest for a while. Later on, u may tell me wat ever u want to tell. Aiyooooooo!!!!!

2 ngomelan...:

| A N A K A H M A D | said...

oo patut la kita flu.. rupanya ada virus dari sini.. hehehe

N@h_DI said...

to |ANAKAHMAD| :>

Aikkkk!!! leh terbang ekkk virus kita nie..?? ehehhehe!!!
Getting worst arinie..huhuhu!!!

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com