August 19, 2010

~..Latte Mocha..~


****************************************

Nampak tak pic di atas ni..??
Hehhehehe....ni aje la 'menu' [can we consider as a menu..?? heheheh!!!] tuk berbuke pose semalam.
Juz pi Pavillion tapau Latte Mocha[hot] kat Starbuck.
Nie pun coz I dapat free cash voucher from my partner yg dok kat meje sebelah..
[credit to Wong...thanks for giving me that voucher..muahhh!!!]
I tot nak buke kat The Loaf, Pavillion at first but da ada 'hati yang terluka & terusik' jap
[at dat moment je la..ahaksss!!! Nyampah...ngengada,kan..??]
Kesimpulannyer...semalam berbuke ngan Latte Mocha je la..
Okeh gak tu...if lelama kat Pavillion tu, mau tak sempat balik opis setel kan keje.
Mau tak nyer, on my way back to office semalam pun ujan da menitis2...
Bagai turut menangisi hatiku yang terluka..
[ahahahha!!! udah2 ler poyo tueee wehhhh...]
apa lagi....larrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Hehehehe!!! 
Sib bek stamina ok & opis pun tak ler jauh....jerit pun dengar ke Pavillion tuh....
Ahahhahahaha!!!!

2 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

itu je?? cukup ke??

N@H_@H said...

Alhamdullilah..cukup.
Sahur wa pulun abis-abisan...hehheeh!!!

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com