August 14, 2010

~..Selamat Berhujung Minggu... ;) ..~

Sekejap je minggu ni rasanya da Sabtu..
Masa tuk merehatkan minda & badan..
Tapi tadi petang sempat gak attend unit meeting ngan boss...
Huhuhu!!! For the 1st time, I tak banyak soal jawab dlm meeting...
Tah ler...mOOd tak de kot...
Lantak la korang nak cakap isu apa pun...
Coz everytime meeting benda yang sama gak...
Nek boring da...
Balik2..isu department len yang nak dicover...
Yang kitorang tak cukup team members nie tak nak dipedulik...
Rasa dianak tiri pun ada gak...
Biarkan...nnt2 SA team sume merajok wat hal baru dorang tauu...
biarkan dorang yg konon terer tu handle system...
Heheheheh!!!!

2 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

selamat berhujung minggu zan!!
apa aktiviti minggu ni???

psst.. jom mcd!! wakakaka

N@h_DI said...

Alaaa...mcd???
Kita pi kat chocolate @ Pavillion la...Nakkkk????

Heheheheh!!!!
[tanduk 2 da kuar seket2...]

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com