September 23, 2010

~..Rozi & Layla..~

Tengah dok siap2 nak pi keje nie...
ujan turun bagaikan mutiara...
ahahah!!!
urmmm....semalam pun sama gak ujan ..
tapi sib bek da sampai kat opis...
but belum masuk opis lagik la..
pi amek lunch kat Bangunan MAS..
[ Formerly known as Bgnan MAS before Kementerian Kebudayaan & Kesenian take over]
Dok tengah makan ujan turun ngan lebat but sekejap je.
Errkkk!!! Nape building ni da bukan under MAS lagi ekk...??
If tak mesti ramai jejaka MAS...
hehehhehe....leh ngorattttt!!!
[oopsss!!! siot kena marah if ada yg tau nih..]

Semalam plan nak ke Fahrenheit88 kat Jln Bukit Bintang...
tapi cancel...
dok tengah jalan nak ke sana..
opismate kol...
dia ada hal kena pi Balai Polis Brickfields,
potong stim betoiii laa mamat nie..
pick with no choice...
kena balik opis la...
kang pape hal ngan system tak de orang plak nak jaga.
Isshhhhhkkkkkkkkkkkkk!!!!
Hope arini boleh cont'...
Nak lepak kat The Loaf rasa-rasanya...
atau leh lepak kat eni cafe kat Pavillion tuh..
Tapi rasa mcm nak ajak Rozi & Layla join...
agak2..dorang nak tak...???
Heheheheh!!!! lets go dear!!!



4 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

terkejut aku tengok nama aku terpampang kat entry cik zan ni!! hahaha..

nak!! nak!!
tapi nape perlu pilih tempat di pavillion???

N@H_@H said...

Nak tau sbb nape pavillion...??

Sebab kita keje odd hours,dear..
Pavillion the nearest ngan opis kita..heheheh!!!
tapi if takmo..kat Bkt Bintang byk lg tpt nak lepak.. ;)

| RoziAhmad | said...

tak de cuti ke cik zan?

ok set tempat dan masa.. t kita jumpa..

N@H_@H said...

cuti..???

Kena tgk schedule dulu,dear..

Skrg nie tgh bz tahap gaban...tgh ada project nak di test & set up neu DR opis..

btw,nnt kita set ehhh!!!

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com