October 25, 2010

~..bila bosan..~

Ujan la plak sekarang ni. Nasib baik dah selamat sampai kat umah.
Tak kemana2 pun..just pi makan tengahari kat Restoran Bandariya, Lebuh Ampang. Pekena nasi + ayam kampung..perggghhhh!!! Kenyang sampai la nie...hehhehehe
Then terus ke Pavillion. I thought at first nak tengok muvi tapi bila dah sampai kat kaunter ticket...otak tetiba jadi blur. ahahhaaaa!!! Coz tatau nak tengok muvi apa...macam tak ada yang menarik minat dihati aje. Apa lagi...choowwww...
Jalan2...pusing2 keliling Pavillion tu..nak lepak kat cafe macam malas lak. Dari satu butik ke butik yang lain...dan yang pasti Esprit & MNG wajib tuk dilawati. Hehhehehe...Guess pun nak gak masuk tadi tapi bila terpandangkan mamat2 ensem yang keje kat situ...nawaitu I terbantut...kakakkakakak!!!!
Dah abis tawaf kat Pavillion, I gerak ke Lot 10 plak..one of my favorite shopping centre la. Tak sopin pape pun kat sini...just jalan2 je ...wat cuci mata.Tapi sempat gak membelek pakaian kat Debenhams..ada sale tu,beb!!!


...::: p/s: kalo I carry wit RM10k pun dah tentu2 sekejap aje boleh abis if sopin kat Pavillion nie...huhuhu :::...

2 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

kalau bawak 10k g shoping ajak rozi skali eh.. leh jadi bodyguard. hahaha

N@H_@H said...

Hehehhee...
Nnt ur sis ni pi cari bf kaye ekkk...then leh kita pi sopin same2...

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com