October 5, 2010

~..ngomelan..~

Melalui hari-hari yang biasa.. membosankan gak...
takde yang exciting...suram jek..
Bertahun-tahun dok ngadap benda-benda yang sama...
ngadap servers..pcs..systems...problems..
[haihhhh!!!! tapi I suke keje I ni...] 
Awat la life I macam ni..???

Like today....
nothing much...
masuk keje...
wat keje ....
dok attend problem section lain...
apa benda yang dorang nak I provide kan...
dok umpama orang nak makan so I kena served everything...
dorang tau makanan dah terhidang...ready nak masuk mulut aje.
Penat ooooo!!!

Tu belum masuk ngan masalah yang bebudak team I nie lagi.
Dok MC tapi tak inform awal-awal. Dah malam baru bos kol cakap dia MC.
Mengelupor I..mana ngan tak cukup tido..ngan keje yang bertimbun nak wat bila dah awal bulan macam nie. Ngan nak kena check semua checklist dorang..nak claim monthly charges lagi...

Adoiiiiii!!! Semput macam nie la..


4 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

oh bunga!!! nak sekuntum..

N@H_@H said...

tak bleyyyyy!!!!
hehehhehe!!!

| RoziAhmad | said...

dekut!!
mesti org yg tersyg bagi ni..

N@H_@H said...

hehehhe!!!

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com