December 20, 2010

~* TRON Legacy & DKNY watches*~

Saturday :

After penat dikerah(hehehe...mcm kasar jek bahasa tu) berkerja selama 6 jam...
masa tuk merehatkan minda & juga badan.
Thought nak pi layan bowling tapi tak prepare pape pun...
''ding dong'' nampak plak ada panggung wayang skali kat level yang sama...
wallaaaaa!! apa lagi...
TRON Legacy menjadi pilihan ku...
check time tengok yang still ada kekosongan 
tayangan muvi nie jam 06:30pm..
urmm...without berfikir panjang
beratur & finali dapat lah jugak.
Yess!!! puas ati I!!
(hehhehe)


Overall cite dia...I LIKE IT!!! 
Nie for my own personal view laa..
di kaca mata orang lain 
berbeza la pendapat & pandangan dia,kan..?? 
;)



Sunday :

Ada orang kena masuk opis gak ke..??
hahahha...ya!! It's me lorrr!!
Bukan apa..
sebab kena up kan semua server-server yang ada tue..
if tak nanti ada lak yang tak leh nak access
ke system kitorang...
staffs & branches tak leh lak nak wat keje dorang nanti.
Sempat gak lah men'decorate'kan opis tuk Christmas..
huhuhu!!

After abis, mula-mula ingat nak ke Tropicana tapi 
ntah macamana leh menuju ke arah MINES lak...
ahhahahah!!!
Pusing-pusing kat Mines,
jenguk-jenguk bermacam-macam kedai kat sana..
last-last terbeli lak jam..
adesshhh!! tu yang malas tu.
Plan nak benda lain..kesudahannya benda lain yang dapat.
My 1st jam tangan selain koleksi Guess I..



DKNY...okey la,kan..??
Ini aje yang mampu...hehhee
Mebi sebab dah terbiasa dengan koleksi Guess
maka bila nak beli yang lain tu macam berat hati sikit lah.
Walau apa pun...I dah angkot  pun jam ni.
hehhehe...

2 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

g mines tak cakap..
lain kali kalau berada di area serdang atau seri kembangan sila rodger ok. kalau tak tamo kawan.. muahaha

N@H_@H said...

uhuhu!!!
I tot org tgh berasmaradana pi bulan bintang...
hehehhe

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com