January 17, 2011

~* Forget about the world for a second *~

Keje menimbun seolah-olah tiada untuk hari esok.
Padahal baru aje masuk pertengahan January.
Belum pun habis sebulan.
Adesss!!!


Backup tapes nak kena tukar baru;
CD's nak kena record..nak kena pack then hantar pi offsite storage;
Cheque image requested by branches nak kena attend;
Daily operations still kena handle...
ayooooooooo!!!!
Can sumone help me..??????


If berterusan camni,
bila masa nak pi manja-manja kan diri..???
bila masa nak mencucikan mata..??
[hehhehehe]
bila plak nak pi exercise..??
erkkkk!!! gym pun dah macam lama tak singgah..
mesti mamat-mamat instructor tu dah rindu bangat kat I...
[ahahhahahahaha!!!!]

Tak leh...tak lehhh...
Tak leh di biarkan berterusan macam nie...
Rosak minda nanti..
Terbantut pembesaran ..
[ehehehhee!!]
Ada sesape yang sudi tak membantu..???
Tolong laaaa!!!!
*sambil blink-blink kan mata*
ahahahhaha!!!!


Adiosssss!!!!
Muahhhh!!!




***************************


 * hanya sebahagian dari new LTO tape..*


*Nampak tak betapa berseliratnyer wayar2 nie sume..???*

* korang leh keje if macam nie ke...benda ni betul2 atas kepala *

* khusyuk keje dok dalam server room ni.. *

*ahahahhahah!!!*

4 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

wayar tu terbelit leher mau naya wooo..

!!@Nim!! said...

Rozi:
Wayar tu tbelit okey lagi...
if tjatuh atas pale...
mau ting tong i smpi tua...
ahahahhaha!!!!

*choiiiiiii!!!!*

peGuaM_BiSaYa said...

UHUK!!! bawak bersabar kak..hhihi

!!@Nim!! said...

peGuaM_BiSaYa:

heheheh!!!!
TQ for droppin by ya!!

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com