February 15, 2011

: bila 5 hari saya bertapa dirumah without doin' enitin.. :

Pelik sungguh!!! Kenapa..?? mengapa..??
Yela...bila 5 hari bertapa dirumah. Tak keluar kemana-mana pun. Bermula dengan hari Jumaat lepas sehingga la ke hari ini. huhuhu!!! dah terasa macam 'perempuan melayu terakhir' plak.

Kisah bermula pada Jumaat lepas, diawal pagi yang tenang dan mendamaikan jiwa tu teringin gak la nak keluar membuat lawatan sosial ..hehehhehe!!!
tapi bila dah start ada argument...nafsu nak keluar umah tu terbantut serta-merta. Malas walaupun diasak soklan bertalu-talu.
Biarkan dia!!! Tau nak marah orang aje..[sila baca dalam nada sedey ya...] :(

Sabtu dan Ahad plak lepak-lepak kat umah coz my lovely mum datang umah...yeaaaaaa!!!!!
so perabihkan masa dengan makan-makan...layan-layan cite kat tv..sembang-sembang...lelap-lelapkan mata dirumahku syurgaku...hehehehehe

Semalam plak cuti. bukan cuti sebab nak celebrate V-Day tapi kebetulan saje amek cuti nak rehat-rehatkan minda dan badan..lalallala.. V-Day..?? Urmmm maaf la..tak celebrate ya!!! Kenapa..?? Dah terang lagi bersuluh hukum hakam dia,kan..?? jadi untuk apa kita nak celebrate..?? bak kata seorang teman yang berbangsa Cina..''kalau ada duit everyday boleh celebrate hari kasih sayang..tak perlu tunggu 14 Feb..lagipun pembaziran je..semua benda price double triple dari harga asal..''..seeeeee!! tepuk dada tanyalah selera anda!!!

Kesimpulannya, bila dah lelama macam ni dok lepak kat umah..otak terasa semacam je...sengal lebih-lebih plak....hahahhaha!!! bertambah sengal bila argument tak habis-habis...adoi penat la wa beb!!!! Mau aje heret dia masuk panggung..baru dia nak diam kot..??? urmmm.....

2 ngomelan...:

peGuaM_BiSaYa said...

betul2..dok peghabih duet jerr smbut v-day.kang x pasal2 kena cekop.hihihi

!!@Nim!! said...

kena cekop..???
serammmmmmm!!!!
hehehehhe

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com