March 18, 2011

: Surprising!!! Leaving me ..? :

How could you..???
Seriously, I am very shocked!!
Ehh...ehhhh...ehhh....dun get me wrong,dear!!
heheheh...ini luahan rasa bukan edisi PUTUS CHENTA...atau PUTUS SUDAH KASIH SAYANG tapi ini edisi geng2 team I yang akan berhijrah ke tempat kerja baru mulai April ni.


2 orang serentak tuhhh!!! Gilerrrr!!! It is never happen before!!! Mau tak nyer I rasa bagai nak tercabut nyawa sekejap pagi tadi. Bagaikan separuh jiwaku pergi...huhuhu!!!
Disaat-saat genting macam ni dorang pergi, I memang kehilangan supporter..bak kata orang patah kaki tangan ooo!!! Dah la team members yang 2 orang lagi tu tak leh nak diharapkan..
adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Makin stress I macam ni!!!!!!


Ni yang buat 'semangat juang' I nak start meneroka tempat baru berkobar-kobar.
(hehehhee...dah lama pun semangat ni ada tapi still bertahan di tempat yang sama)
Lagipun ntah la...semenjak dua menjak ni..environment dah tak menarik lagi.
Semangat dan minat nak kerja pun makin hari makin pudar..
OMG!!!

2 ngomelan...:

jomsantaisekejap said...

laaa ye ke cheknora? kadangkala perlu juga ada orang yang sentiasa memberikan kita semangat dan motivasi di sekeliling kita...
Tak pelah, wait and see dulu...apa2 pun, sy ada kat sini menyokong apa saja yang awk buat...walaupun dari sudut yang tidak kelihatan.. ahaksss..

peGuaM_BiSaYa said...

cuba approach lg kawan yg 2 org tu..kot2 boleh pakai sbnrnya... :)

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com