October 14, 2010

~..in the midst of forgive & forget..~

Tinggalkan entry yang menyedihkan dalam hidup itu.
Now, I got to move on.
Lagi pun ni bukan 1st time in my life all those things happened.
And bukan 1st time gak 'dia' yang menyakitkan hati ni.
This is the 2nd time..fine!! No matter what, I terima.

If dia fikir dengan dok mendiamkan diri...dok switched off hepon tu
sumtin yang baguih..then teruskanlah. Dia pun bukan budak2 kecik lagi.
Dah dewasa...sepatutnya dah matang. Berterus terang pada I..
Do i need to explain ...???
Bukan nak mengungkit tapi fikirlah...

2 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

apa lagi cari yang lain la..
hehehee

N@H_@H said...

cari yg len..??
Urmmm...agak2 leh dpt tak kat Tang's ..??
tgh ada sale skrg nie...
hehehehhee

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com