October 15, 2010

Kurus > tak makan @ makan ati..??

'' Eh U dah semakin kurus lah sekarang nie..??''


Terkedu jap bila tetiba disapa dengan sedemikian rupa.
Ye ke I dah semakin kurus..??
Idok ehhh...sama aje lah..
Tapi obvious sangat ke dek pandangan mata kasar teman2..??
Adesshhh!!!
Ermmm...agak2nyer bape lah berat I sekarang nie..??
Tahler..belum berminat lagi nak pi mengelupor mencari alat
penimbang berat yang ada kat dlm bilik stor kat opis.
[hehehehhee...]


Tapi bila dah bukan sorang yang menegor..terasa gak ler.
But at the same time kena lah pretend macam tak terasa sangat,kan..??
[hehehehhe]
Jawapan yang diberikan pun ala2 wanita Melayu terakhir aje..
'' eh ye ke..?? tak lah, I rasa macam biasa aje..''
terasa gediknyer jawapan ku itu..
or yang paling skema skali 
'' tak de lah..pakaian I okey aje lagi I pakai..''
[hahhahahha!!!what de..??]


Nak kata I nie tak makan..ishhh!! makan,seyh!!!
Mana leh tak makan but I tak lah selalu sangat makan sumtin yang heavy..
coz bila keje shift malam selera tu agak berkurangan.
Paling tak pun dok pi Bukit Bintang then tapau McD..
Nasi..?? Urmmm..jarang2 sekali dapat jamah..
Ooo..mebi sebab tu la kot..??
tapi dorang cakap salu makan McD pun leh gemok pe..??


Erkkkk!!! If macam nie nampak gayanyer niat nak workout kat 
Fitness First terbantot lah for a while nie..
Lagipun teman I cakap I dah tak seksi lagi...
ouchhhhhhh!!!! Mana bleyyyyy....
huhuhuu!!!



...:: p/s : 我真的想你 ::...

2 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

kita makan nasi hari2 pun tak gemuk jugak..

N@H_@H said...

Rozi,
sampai masa nnt gemok lah tue...
hehehehhe

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com