October 27, 2010

~..Royale Danish butter cookies..~

Post kali ini bukan lah bertujuan nak membuat sebarang promo kat blog ni ya.
I just nak bercerita pasai 
cookies '' Royale Danish'' yang I baru aje beli.
Tu pun pasai budak kat opis ni yang menjual cookies ni.
Tah dari mana dia dapat stock pun, wa tak amek pusing,beb..
hehhehehe!!!

Yang wat i tertarik..menarik..da boom ngan  cookies nie 
kerana ianya ''butter cookies''...
[hehehehhehehe!!!]
I bought 2 types lah...
yang bekas dia gold kaler & lagi 1 red kaler.
Actually dia ada 3 jenis...
lagi 1 yang dalam bekas blue kaler 
tapi yang tu I tak amek lak.


Overall rasa dia sama lah macam imported butter cookies gak...
tak banyak different.
Juz if yang dalam bekas red kaler tu...
tak lah manis rasanya but yet still sedap dimakan begitu sahaja...
[hahhahahahah]
Manakala yang gold plak...
ada a little bit manis but still okeh...
Yang penting, I puas hati lah ngan quality rasa nya.. 
Itu yang penting apatah lagi ini adalah product buatan ''Malaysia'',beb!!!
Price dia pun okeh gak...


*****************************





*****************************
...::: p/s : I suke ngan bekas2 dia nie...huhuuhu!!! :::...


2 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

i suka bekas dari biskut dia.. hahaha

N@H_@H said...

Rozi,
suke ehhh???
okeh nnt I dah bis mkn isinyer..
i poskan kt u bekasnyer ye...
hehehehehhe!!!

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com