December 8, 2010

~* keje*~


''Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan, 
Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki.''
Amin.
***********************************************************

Semoga segala urusan hari ini dipermudahkan olehNya.

Lately ni banyak sangat benda yang nak kena dilakukan.
Nak plak bila turn keje sorang2....arghhh!!!
Rasa nak terputus urat-urat kaki berjalan kehulu  kehilir ngan kasut 3''..
kekadang 4''...adeshhhh!!! 
if pakai kasut yang flat rasa macam tak seksi plak kat opis..
ahahahhahaha...
dilanda perasaan aje ,okeyyy!!!
Hari ini dan juga besok....
masih keje seorang diri till late morning...
walllaaaaaa!!!
actually seronok keje sorang2 tapi boring ada gak...
coz takde sape nak dilayan bercakap...
paling tak pun ...
sumbat tinge ngan MP3...
layannnnnnnnn..


sila ignore kan kipas yg terpacak tu...
aircond building tak on 24/7...
jadi kena standby kipas..
Nampak tak betapa sunyi sepi nya opis bila malam menjelma..???
Ada yang bran nak keje sorang2..???
[hehhehehe]
Pic diambil dari my workstation.....

2 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

kalau tak ada kes tak pe..
ni yg kes dok mengganggu orang jek..
sumpah tak masuk opis dah kalau sorang2.

N@H_@H said...

Rozi,
so far Alhamdullilah..tkde de la yg m'ganggu.

*blink2*

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com