January 25, 2011

~*Nak jadi hantu..??? *~

Ini bukan lah kisah seram atau kisah hantu kat tv or pawagam ya.
Tapi nak menceritakan dan berkongsi cerita hasil sembang-sembang kosong
ngan kawan-kawan a.k.a akak-akak dan juga abang-abang kat opis saya.

Entah ler macamana leh terbuka topik '' apa nak jadi bila dah meninggal kelak..??''
Ehhh!!! Jangan silap ya...ni topik MERAPU kitorang bila dah bosan ngadap keje.
Ada la sorang kakak tu tetiba je open topic ni. Apalagi, kitorang ni memang suka
kalau-kalau topik merapu ala-ala ikan kerapu macam ni..ahahahhaha!!!!
Kekadang tu mental gak bila keje banyak...terlalu fokus ngan keje..nak kena kejar masa..
struggle beb!!! Baik kaum Hawa mau pun Adam..ada aje yang tukang menokok tambah menjadikan sesuatu topic tu lebih hot & spicy...
Tapi yang tak larat tu nanti, ada plak yang berhati lembut...tersentuh hati tersentap jiwa.

Ada sorang kakak tu leh jawab '' I nak jadi HANTU a.k.a. PONTIANAK''. Hahahahhaha!!!!
Siyes la...kekadang rasa macam geng-geng ngan budak-budak kaki kartun pun ada gak...
Nak tau nape dia nak jadi ''HANTU'' ???
Sebab dia nak REVENGE kat semua orang yang jahat kat dia [ ahahhahaha!!! macam lah ramai sangat musuh dia]. Means dia bukan ler orang jahat tu orang yang bersifat kejam ngan dia tapi yang suka sakitkan hati dia...suka kepochi hal-hal peribadi a.k.a peribodi dia.Pape jela kak oooiiiii!!!
heehehhehee!!!

Itu belum kira yang nak jadi macam SUPERMAN tapi hanya nak menyelamat awek-awek cun melecun aje..Ahahahhaha..korang tau ler spesis apa ni,kan..??? Ada plak yang nak menjadi INVISIBLEMAN...aaaa nie pun kesnyer sama gak ler ngan yang nak jadi SUPERMAN tadi tu.
Macam-macam ada!!! hahahaha!!!

Ermmm....kalau korang..??? Korang rasa korang nak jadi apa..????
Kalau saya plak.........ermmmmmmm...jenggg...jengggg...jengggggggggg!!!
♫♩♪ Biarlah Rahsia ♫♩♪ bak tajuk lagu Dato CT...
hehehehehe!!!

chowww!!!!

1 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

kalau i nak jadi toyol.. pastu nak amik duit dekat orang yang tak nak bayar balik duit i..

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com