January 20, 2011

~* not feelin' well,dear!!*~

Semenjak semalam
seluruh badan rasa tak sedap aje
idung plak dok bersin sepanjang masa non stop
dok  perabih 1 roll tissue dikerjakan.

Pas pi klinik tengahari
itu aje masa yang berkesempatan
terus balik umah dan makan ubat..
apa lagi...sampai ke subuh pagi tadi 
dok tergolek kat tilam empuk...
[ahahahhah]
tak sedar diri sungguh...
walaupun berduyun-duyun message masuk...
miskol berderet-deret tak diendah kan.

Walaupun masih belum recover betul
tapi still kena masuk opis waima hari ni Thaipusam...
Public Holiday tu...!!!
Kerja tetap kerja...
dok pacak kat opis standby tuk branches yang kerja arini...
sib bek ada geng-geng vendor dari Thailand yang menemani..
kalo tak, sah macam pak guard aje.

Tatau la nape...
angkara terlebih makan ubat 
or memang ubat tu 'power'..
balik dari kerja pun leh tergolek semula kat tilam empuk ku itu.
huhuhuhu!!!
apa nak jadik nie...????


2 ngomelan...:

| RoziAhmad | said...

makan ubat banyak2..
rehat banyak2..
jangan di hirau mesej dan miskol yg berderet2 itu..
buat sakit hati je..

!!@Nim!! said...

TQ3!!

ehhh!!!
msg2 & miskol tu la ubat yg paling power
yg buat tido tk sedar2...


huhuhuhu!!!!

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com