February 12, 2011

~* seminggu ini..*~

Baru hari ni saya terperasan  bahawasanya dah beberapa hari saya tak meng'update' kan pape kat belog kesayangan saya ini..
[ahahhahaha!!! sayang la sangat!!!]

Bukan kerana apa tapi kerana saya merasakan masa yang berlalu minggu ni terlalu cepat.
Pejam celik...tido dan bangun keesokan harinya..dengan aktiviti tambahan yang tetiba banyak plak minggu ni membuatkan tak terasa seberapa pantas dah menjelma Sabtu...dan besok dah Ahad...
hoooyeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 

Pape pun...seminggu ni dirasakan best sangat walau pun kadang-kadang tak best..tapi overall...perasaan bercampur aduk la...tapi tak tahan bila dia start wat pangai..aduiiiiiii!!!!
nasib baik la tahap kesabaran saya makin hari makin bertambah..
[ahahahha!!!] 

Malas nak peningkan kepala dengan sesi soal jawab yang tak akan ada kesudahan nanti. Lebih baik berdiam diri dari berkata-kata yang mebi akan lebih menyakitkan hati dan perasaan.Kan..???




 ♪♫♩  Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin disini kitakan terpisah..
Kenangan bersama tiada ku lupa
Yang terpahit jua termanis
Semuanya bagiku terindah 
Ku ingati buat selama-lamanya.... ♪♫♩ 



1 ngomelan...:

peGuaM_BiSaYa said...

diam lebih baik :)

Post a Comment

♫♪ say it out...♫♪

 
Copyright 2009 !! ♥♥..ceritera tentang..♥♥ !!. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com